Napoje

Olivův pivovar

Dolní Břežany

Od června roku 2015 se začala psát novodobá historie pivovarnictví v Dolních Břežanech – v těsném sousedství vědecko-výzkumného laserového centra HiLASE majitel vybudoval moderní pivovar, který produkuje piva tradičního českého typu.

Od června roku 2015 se začala psát novodobá historie pivovarnictví v Dolních Břežanech – v těsném sousedství vědecko-výzkumného laserového centra HiLASE majitel vybudoval moderní pivovar, který produkuje piva tradičního českého typu, kterými jsou jedinečná Dolnobřežanská 10° a Laser beer – klasický český světlý ležák řízný tak, aby dělal čest svému jménu. Kromě této české klasiky vaříme i řadu svrchně kvašených speciálů – polotmavý York, pšeničný Gari, černý stout Theodor a aromatický India Pale Ale. Je připravena také prohlídku pivovaru (pro min. 5 osob) spojená s degustací piv a následnou večeří v pivovarské restauraci.

Přijďte si odpočinout a načerpat novou energii do pivních lázní. Originální rekondiční lázeňská terapie vám poskytne příjemné zážitky s omlazujícím efektem! V této proceduře spojíte dva příjemné zážitky – na těle i duši. Jako doplněk si můžete zvolit některou z relaxačních nebo zdravotních masáží.

Mapa

Mapa
Kontakt
Dolní Břežany
GPS: 49,96195127°N 14,45693593°E